تسلیت به مناسبت درگذشت نابغه ی ریاضی ایران و جهان
25 تیر 1396

بسمه تعالی

بخت باز آید از آن درکه یکی چون تو درآید        روی نــیـــکوی تو دیـــــدن در دولت بگشاید

گرچه مرگ حقیقتی انکارناپذیر است، امّا، خبر درگذشت زودهنگام بانوی متواضع و کم نظیر ایران زمین، ستاره‌ی پرفروغ ریاضیات جهان، برنده‌ی جایزه فیلدز معتبرترین جایزه ریاضیات در دنیا، جامعه علمی را در شوک و ناباوری فرو برد و همگان را سوگوار نمود. مریم میرزاخانی را همه صمیمانه دوست داشتیم چرا که او بانی شناساندن ریاضیات کشور در محافل علمی دنیا و باعث ایجاد غرور ملی و حس افتخارمان به ایرانی بودن شده بود. او چندین سال با بیماری مهلک سرطان جنگید اما تقدیر پایان عمر پرمایه‌‌اش را کمی بیش از 40 سالگی رقم زد. عمری که او در آن به اندازه‌‌ی بزرگترین دانشمندان جهان مرزهای علم و دانش را گسترش داد.

ما خانواده‌ی دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار، امروز در دشت دلمان هزاران گل مریم می‌کاریم و این اندوه بزرگ را خدمت خانواده‌ی عزیزش و جامعه‌ی ریاضیات کشور تسلیت عرض می‌کنیم. امیدواریم به فردایی که پیشرفت علم و دانش پژشکی موفق به مهار این بیماری خانمان‌سوز گردد.

صبــر بسیـــــار ببــاید پدر پیـــــر فلک را           تا دگــــر مادر گیــتی چــو تــو فرزند بــزایـد

داود میرزائی

رئیس دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار

مطالب مرتبط

پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.