همایش ارتقاء توانمندی های فارغ التحصیلان دانشگاهی خوانسار
19 تیر 1396

همایش ارتقاء توانمندی های فارغ التحصیلان دانشگاهی خوانسار د رتاریخ دهم تیر ماه 96 در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار گردید . ین همایش با حضور فرماندار، معاون فرماندار، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ، نماینده اداره کل تعاون کار و رفاه استان و روسای ادارت و دستگاه های اجرایی، مراکز دانشگاهی شهرستان، فارغ التحصیلان دانشگاهی، خانواد ها و صنایع بخش خصوصی منطقه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری چشمه سار، دبیر همایش همایش ارتقاء توانمندی های فارغ التحصیلان دانشگاهی خوانسار در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره به اهداف برگزاری این همایش اظهار کرد: همایش ارتقاء توانمندی های فارغ التحصیلان دانشگاهی خوانسار از مصوبات کارگروه اشتغال شهرستان و با شعار امید، حرکت و شکوفایی برای آینده در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال برگزار شد.

غفاری با بیان مهم ترین اهداف این همایش گفت: آشنایی با پتانسیل ها و ظرفیت های موجود در شهرستان، ایجاد ارتباط و تعامل با دستگاه های اجرایی، ایجاد گفتمان مشترک بین خانوادها ، فارغ التحصیلان و دستگاه های اجرایی، ابلاغ ایین نامه ها و بخشنامه های حمایتی دولت، آشنایی و اطلاع از آزمون های استخدامی دولت در سال ۹۶، ایجاد روحیه کار و کار آفرینی در فارغ التحصیلان دانشگاهی و معرفی و آمادگی برای برگزاری همایش ایده شو از اهداف عمده این همایش بوده است.

وی افزود: این همایش با حضور فرماندار، معاون فرماندار، مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ، نماینده اداره کل تعاون کار و رفاه استان و روسای ادارت و دستگاه های اجرایی، مراکز دانشگاهی شهرستان، فارغ التحصیلان دانشگاهی، خانواد ها و صنایع بخش خصوصی منطقه برگزار شد.

مسئول موسسه مشاوره شغلی و کاریابی آفاق خوانسار با تاکید بر استقبال خوب و همکاری عالی دستگاه های اجرایی در این همایش تصریح کرد: می توان امیدوار بود که جامعه هدف همایش بتوانند با اعتماد به نفس و آگاهی از فرصت ها و پتانسیل های دستگاه های اجرایی با تغییر در دانش، معلومات و اطلاعات خود، تغییر در نگرش و بینش ، تغییر در مهارت ها و توانایی های عملی خود توانایی راه اندازی کسب و کار جدید و یا ورود به کسب و کار در کارگاه ها و صنایع بخش خصوصی در حوزه های صنعت و معدن تجارت ، اصناف و خدمات صنعتی، کشاورزی و خدمات کشاورزی، میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ، فرهنگی و خدمات فرهنگی را به دست آورند.

وی اضافه کرد: در پایان ضمن تشکر و قدردانی از فرماندار و فرماندهی قرارگاه اقتصاد مقاومتی شهرستان ، معاونت فرمانداری، کارشناسان حوزه فرمانداری، مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی شهرستان ، فارغ التحصیلان و خانواده ها ، کارکنان دانشکده ریاضی و کامپیوتر شهرستان، صنایع منطقه به خصوص هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آریاک شیمی و مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان و هیئت همراه که با حضور خود در شهرستان همایش ما را پربارتر نمودند صمیمانه کمال تشکر و قدردانی داریم.

مطالب مرتبط

پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.